Winterse Wiegenliedjes

Onder een hemel van sterren, op zacht witte wolkjes, omringt door de stille winternacht, genieten de allerkleinsten in de voorstelling van winterse wiegeliedjes.
In deze speciale editie van het inmiddels bekende babyconcert worden de allerkleinsten liefdevol meegenomen naar sprookjesachtige werelden. Langs sneeuwvlaktes van Siberië, uitgestrekte bergen van Mongolië, Russische rivieren en witte Finse velden. Midden in de wintertijd komt het licht steeds dichterbij. Met over de hele wereld vreugde en muziek. Niki Jacobs en Pieter Jan Cramer brengen de mooiste en liefste wiegeliedjes over wintertijd.

Uit alle windstreken.

Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders verzamelde Niki Jacobs en Pieter Jan Cramer de mooiste wiegeliedjes, slaapliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken. Vanuit de intieme, veilige setting van een prachtige bedoeïenentent nemen ze ons mee op reis, naar verre oorden en exotische bestemmingen. Want ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe, recht het hart in.
Niki’s babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen. Ook al kan je baby je nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen.

Alle instrumenten en liederen worden gespeeld en gezongen door Niki Jacobs en Pieter Jan Geschikt voor baby’s van 5 tot 14 maanden. Duur: 30 minuten.

Beide voorstellingen zijn momenteel te boeken en zeer geschikt voor verschillende locaties o.a. Theaters, kinderdagverblijven, zorginstellingen en congressen.

Speellijst

Er zijn geen aankomende evenementen.