Actueel

THE BALLAD OF MAUTHAUSEN

The Ballad of Mauthausen is een hartverwarmende voorstelling waarin de beroemde Mauthausen liederencyclus van componist Mikis Theodorakis centraal staat. Gekozen is om de liederencyclus van Mikis Theodorakis en Iakovos Kambanellis in te bedden in een breder verhaal: tussen de grote Joodse migratiegolf aan het einde van de negentiende eeuw en de revival van de Joodse levenswijze en cultuur in de Verenigde Staten. Door die opbouw is het groter dan enkel een ode aan onze vrijheid en eindigt de voorstelling uitbundig en vrolijk. Samen met haar fenomenale ensemble slaat zij met deze voorstelling een brug tussen het Europa van toen en de muziekliefhebber van nu. Klik op “lees meer” voor de speellijst.

niki_jacobs_beeld1

THE FRONT PORCH SESSIES

Een gloednieuwe voorstelling van zangeres Niki Jacobs, singer-songwriter Ivo Bernard en altviolist Ro Krauss. Op het eerste gezicht wellicht een ongebruikelijke combinatie: drie musici uit verschillende disciplines, met een gezamenlijke, grote liefde voor Amerikaans folksongs, die ervoor kiezen om de handen ineen te slaan. Wát een enorm goed idee blijkt dit te zijn!

Stichting ter bevordering van de Jiddische cultuur.

Niki Jacobs is directeur van de Stichting ter bevordering van de Jiddische Cultuur. De stichting heeft als doel de Jiddische cultuur blijvend levend te houden en te ontwikkelen in de Nederlandse en Europese samenleving. Dit uit zich o.a. door het organiseren van workshops en concerten in o.a. synagogen in Nederland en Europa.

tanner-mardis-612668-unsplash
unnamed

ZANGLESSEN

Niki Jacobs heeft een kleine les praktijk voor stemvorming en ademsteun.
Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden. Houdt er wel rekening mee dat er een wachttijd kan zijn voordat er een plekje voor je is.